This is a free Purot.net wiki
  • View:

Learning diary, meeting 2

Team Meeting, Wed 5.10.2011

Lopputulemat:
 
  1. Työnjako: Kirsi-Marja, Piia ja Riikka tekevät LD:n. Muut jaettiin kahtia casen työstämisen osalta, sovitaan ensi kerralla ketkä kirjoittavat raporttia ja ketkä tekevät esitelmää. Alla tarkemmin tästä.
  2. Case: päätettiin yksimielisesti, että tarkastellaan Socializing Fridaysiä ja sitä kuinka tapahtuma voisi tukea tiimien muodostumista. Siis ei niinkään SocFri organisaatiota vaan sinne tulevien ihmisten muodostamia tiimejä. Tähän keksittiin kaksi isompaa kokonaisuutta (lisää voi ehdottaa): ensiksikin, miten paikalle saadaan kaikenlaista väkeä (teoriasta erilaisia tiimirooleja, ihmistyyppejä jne ja se fakta että yleensä tarvitaan kaikenlaisia ihmisiä toimivan tiimin muodostamiseen) ja toiseksi mitä "aktivointia" itse tilaisuudessa voisi olla että ihmiset helpommin pääsisivät toistensa kanssa jutuille (nekin, joille se ei ole niin luontaista). Ensimäistä aihetta katsovat Sofia, Katja, Tuure ja Annika ja toista Vellu, Anneli, Outi ja Elina.
  3. Sopikaa ryhmänne kesken työnjaosta. Ajatus olisi ensi viikolle sopia seuraava paltsu ja siellä katsoa yhdessä missä mennään ja pitääkö tehdä korjausliikkeitä. Eli siihen mennessä ainakin jotain runkoa aiheesta kasassa. Mielellään myös keskustelua tänne Wikiin, jotta muut voivat kommentoida. Kommentointiin myös LD-ryhmä voisi osallistua. Samalla sovitaan myös ketkä esittävät ja ketkä tekevät enemmän raporttiin. Myös esitysviikolle olisi hyvä jotain tapaamista buukata, mutta tämä voidaan tehdä myöhemmin.
  4. Sovittiin myös takarajoja: Sunnuntaihin mennessä kaikki käyvät kirjoittamassa ajatelmiaan noiden luentokertojen osalta. Jatkossa näistä palavereista aina 3 päivän sisällä, pitkästi ei tartte runoilla, mutta aiheeseen liittyen ettei kokoajien tarvi keksiä kaikkea omasta päästä. Kaikille sopii varmaankin että omat osuudet on kirjoitettuna esitykseen mennessä, mikäli tämä aiheuttaa ylitsepääsemätöntä tuskaa niin otetaan asia keskusteluun.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.